Waarom 2Eenheid

Waarom 2Eenheid?

“2Eenheid” staat voor hechte samenwerking. Graag laten wij daarom het woord over aan onze klanten. Zij ervaren en begrijpen immers als geen ander welke toegevoegde waarde 2Eenheid hen biedt: onze ervaring en sectorkennis, het gevoel dat er geluisterd wordt naar hun wensen, inspelen op nuttige marktontwikkelingen en voortdurend zorgen dat gemaakte beloftes nagekomen worden.  Hier leest u waarom ondernemers voor 2Eenheid kiezen.

Alle oplossingen onder één dak

Wij faciliteren onze klanten al sinds 2004 met pragmatische, beheersbare, betrouwbare en betaalbare ICT-omgevingen.  Met deze vraagstukken kunnen wij u van dienst zijn:

Continuïteit van dienstverlenging

Volgens onze klanten is dat vooral de no-nonsense aanpak. Laten we het niet ingewikkelder maken dan dat het is: ICT moet een voorziening zijn die het gewoon doet! De bedrijfsvoering is daarop bij 2Eenheid ingericht. De continuïteit van de dienstverlening bij onze klant heeft de hoogste prioriteit. Zij moeten te allen tijde kunnen terugvallen op een betrouwbaar netwerk dat toegankelijk, snel, flexibel en veilig is.

MKB, Maritiem, Transport&Logistiek, Advocatuur en Financieel

Ongeacht de branche of omvang van uw onderneming, 2Eenheid is u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange relatie met klanten uit sectoren als de scheepvaart, financiële en transportwereld, hebben wij vooral op dat werkterrein veel ervaring en specialistische kennis. Dat betekent dat u ons veelvuldig zult tegenkomen in Rotterdam, het Rotterdamse havengebied en de regio Den Haag.

Security en beveiliging

De informatie, het netwerk en de data van onze klanten moeten overal en altijd beschikbaar zijn én bovenal uitstekend beveiligd. Onze klanten zijn beschermd tegen spam, virussen en andere veiligheidsrisico’s. Door onze klanten te voorzien van degelijke back-up oplossingen, firewalls, antivirus en antimalware applicaties en moderne encryptie-methodes houden wij ongenodigde gasten buiten de deur!

Een vast tarief

Niets is zo vervelend als onverwachte of onduidelijke kosten. U wilt weten waar u aan toe bent! Daarom is 2Eenheid altijd helder in haar aanpak en krijgt u van ons een vast tarief per werkplek.

Bent u op zoek naar een betaalbare en betrouwbare ICT dienstverlener? Neem dan gerust contact met ons op, wij zitten voor u klaar!

Algemene Voorwaarden

2Eenheid Automatisering is een handelsnaam van 2Eenheid B.V. Op alle diensten, leveringen en overeenkomsten van of met 2Eenheid B.V. en/of 2Eenheid Hosting B.V. zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840 van toepassing. U kunt deze voorwaarden hieronder downloaden.

Algemene voorwaarden